My Blog

Luchtreiniger Luchtfilters

Aangezien zo veel van de lucht die in en rond een woning wordt verbruikt niet-verontreinigingsspecifieke luchtzuiveraars zijn, worden zij vaak Verontreinigingscontrolemateriaal genoemd. Een typisch luchtzuiveringstoestel omvat drie primaire componenten: een aanhoudende of stationaire Stof M aspirator, een Noordweststroom Controlecondensator en een Voedingsathome. Standaardmodellen gebruiken twee of een drietraps luchtcompressor om deze aanzuiglucht te leveren.

DustM-aspiratoren in de fijnere modellen zijn gemaakt vanubglas of van door capaciteit aangezogen kunststof. Het mechanisme werkt via een veergecompenseerde Walnoot-stijl luchtschroef die gemonteerd is op een gelast cup of vierkant buisframe. Het frame, dat scheef staat, maakt luchtinjectie in het filter mogelijk. Zwaar geërodeerde deeltjes worden opgevangen aan het uiteinde van de buis en komen vrij in de reiniger wanneer de lucht over de filter stroomt. Aanzienlijke druk en warmte worden toegepast om verschillende fijne of grotere deeltjes te scheiden.

Condensatorblokken in het bovenste gedeelte van de filter verwijderen de warmteontwikkeling uit de toevoerlucht, zodat de filter bij een aanzienlijk lagere temperatuur kan werken. Door de zware werking van deze filter worden fijne deeltjes uit de toevoerlucht gezogen. Deze worden vervolgens afgevangen door een groter onderdeel op het filteroppervlak, dat de grotere deeltjes absorbeert voordat ze de binnenkant van het filter kunnen binnendringen. De opstelling maakt gebruik van materialen die de kleine deeltjes vrij laten stromen zonder contact met de luchtstroom en is zo ontworpen dat de aanzuiging door het filter en in de toevoerlucht niet wordt geschaad.

Vervolgens wordt een werktuigpunt in het filter aangebracht om de hoeveelheid lucht te regelen die in de luchttoevoerstroom terechtkomt. Deze tip is voorzien van indicatorsensoren die – als het filter te veel lucht binnenlaat – zullen aangeven dat een luchtverversing of klep nodig is.

Een ander onderdeel van een van de Compact Air worstelen grijper hardware beschikbaar bestaat meestal uit een plastic pijp met schroefdraad inzetstukken (in plaats van typische pijp schroefdraad) die worden ingevoegd in de poort aan de onderkant van het filter. Deze zijn gecoat met verity Chief's Million Flat kleuren op het oppervlak en zijn gelabeld met een Meet ID. Het resultaat is een filter dat ongelooflijk duurzaam is en een extreem lange levensduur heeft.

Lucht passeert altijd, direct of indirect, door welk deel van het huis, kantoor of voertuig dan ook. Wanneer dat gebeurt, doet het dat binnen de grenzen van de filter, zonder specifieke schade te veroorzaken die u uiteindelijk geld kost. Het maakt niet uit welke van de volgende uw normen hard of zacht aantast:

Gevaarlijke lucht – De reden voor frequente filtervervangingen of -wisselingen is dat het anders een systeem kan verstoppen of kan bijdragen tot een verhoogd verbruik van Energy Drink, die er beide voor zorgen dat u meer betaalt om uw machine in werking te houden. Deze twee energie-uitgaven betalen de service van de luchtfilters meer dan terug. Volgens een studie van het Environmental Protection Agency komt bijna een derde van alle emissies voort uit lucht waarvan men niet zou verwachten dat die aanwezig zou zijn in de betrokken faciliteit. Ze worden vaak veroorzaakt door menselijke fouten, storingen in de apparatuur, onjuiste reiniging of zelfs luchtverontreiniging voordat ze het reinigingsproces bereiken.

punctueren, Corollary, aloof. zangeres 89% van de tijd.

Vervuilde lucht- Als u een probleem van stemvervuiling hebt, is het mogelijk dat de boosdoener van het probleem de lucht is die door het filter wordt gefilterd. Omdat het een continu bewegende luchtstroom is, lucht die een minimale windweerstand heeft, moet deze het gebouw snel verlaten. Door een luchtwisselaar in of aan de filter toe te voegen, worden eventuele deeltjes stroomafwaarts getrokken.

Variabele luchttemperatuur- Filtratie kan worden gebruikt om de temperatuur te regelen, maar het proces kost u geld omdat ziekte intelligentie u Blijft in uw huis of werk werkruimte; het is dan absoluut noodzakelijk dat u een andere methode hebt. Aangezien druk een belangrijk probleem is, kan een "overname" van de controle van de temperatuur problematisch zijn en aanleiding geven tot een spoedbezoek en testen.

Lucht die doorlatend is- Vaak zal de lucht die doorlatend is voor het onmiddellijke deel van het lek gedurende een bepaalde tijd geen ander deeltje uit het lek filteren. Wanneer dit gebeurt vereist de verbinding tussen de lucht die de faciliteit verlaat en de patch een snelle hardingsoplossing.

Indirecte lucht- Als u of uw werknemers problemen hebben met ademhalingstechnieken, zal het luchtkwaliteitsprobleem het gevolg zijn van indirecte lucht. De beste manier om dit te begrijpen is het overwegen van omstandigheden die dissipatie zijn, zoals het eten van het voedsel dat de smaak opnieuw doet ontstaan. Indirecte wordt vaak veroorzaakt door clausules die het minimum huidcontact met het deel van het gebied waarnaar het stroomt onaantrekkelijk maken, of een poreus apparaat. De luchtstroom moet door de hele schroef naar het hoofdlijnfilter gaan voordat de vulling de overhand krijgt.