Bouw & Wonen

Soorten lederen handvatten voor rond het huis

Ledergriffe

Dit zijn de belangrijkste ledergriffe die worden gebruikt in de meubelindustrie voor woningen en kantoren. De glanzend lederen bruine handgreep is een van de meest voorkomende en praktische lederen handgrepen. Zijn gepolijst metaal brengt veel functionaliteit in het. Verkrijgbaar in verschillende maten op de website, kunt u de juiste handgrepen voor uw meubels thuis of gebruik ze uitsluitend voor decoratie.

Elegante ontwerp van handvat

Het elegante ontwerp van dit handvat maakt het voordelig voor buitenmeubilair evenals voor utilitaire doeleinden. Het kan ook uw tijd en uw geld besparen en verwondingen door struikelen over het meubilair voorkomen. De handgrepen met diamant inzetstukken zijn ook verkrijgbaar bij Handles and More. Deze diamantvormige handvatten worden in de flessen geplaatst om ze gemakkelijk te kunnen openen. De handgreep is ook ge├źlektrificeerd voor de veiligheid.

Design handvat

Het design handvat geeft een geraffineerd tintje aan uw meubilair. Het geeft een bijzondere strakheid aan de producten. De mooie zwarte lederen greep is ontwikkeld uit een extreem dichte bol van staal. Het staal is ontworpen om de bescherming van het leer te garanderen. Het is voorzien van een geïntegreerd snel mechanisme. Voor degenen die vinden dat de glans op de handgreep past bij de kleur van de klant stoel, hebben we een 50-50 verschillende gekleurde lederen handgrepen om uit te kiezen.

Magnetische handgreepjes

De magnetische handgreep met kristal is exclusief ontworpen voor de klanten die dit handig vinden bij het openen van potten en pannen. De deuropener is een van de handigste en handigste handgrepen die op lederen meubelen te vinden zijn. Het kan zeer breed worden gebruikt en is beter dan de conventionele deurknoppen en meet de ruimte tussen de deur en de deurstijl.