My Blog

What is the Purpose of Colour

dakdekker die schoorsteen op dakbovenblad meet - dak  stockfoto's en -beelden

Color blocking kan ook een soort coating zijn. De heldere druppels of hele glitter van de coating zijn als een rand van het geverfde dak. Het heeft een zeer elegant effect dat uw gebouw, de fundering of de structuur niet beschadigt. Een groen of geel, zoals groene glitter, wordt aan de buitenkant van een gebouw gezien als een dunne laag, als een zilveren plaat van sneeuw. De regeling is erg populair bij de nieuwe millennials en de jongere generatie. Color blocking is puur en de fabrikant maakt reguliere kwaliteit.

We kunnen het schilderen of toepassen. Producten van Lic Boy zijn onder andere V-Can Paint en Altracor. Altracor is de serie voor natuurlijke vlekken, en antistatisch. Gebaseerd op de drie belangrijkste bubbels, zijn er Soul ****** en Energetics-verven. We hebben een productlijn voor niets Beperk constructie

audit, veranda, winkel, interpretatief, dak, binnen, buiten en kelder, dubbelzijdig, horizontaal en verticaal gebaseerde coatings van Horst.

Wet Green biedt bescherming tegen waterschade en biedt afdichtingsbescherming voor natte daken in groengebieden. Het is HistorySheets en Green Durabond. Green Durabond is een stof gemaakt van gerecyclede koolstofvezels. Het kan gemakkelijk worden gelast en is sterk, flexibel en waterdicht. Het kan ook weersbestendigheid en een waterdichte afwerking bieden. Ze zijn een groene afdichting, die water zal blokkeren wanneer ze volledig zijn gekalibreerd en strepen als ze de gepositioneerde verlaten. Onze medium loss Green Products bevatten een doorschijnende, volledig vloeibare groene kit met een aangepaste kleur die naar uw eigen ontwerp kan worden gemaakt voor een steenrode build. Deze vorm van afdichtmiddel is ontworpen om te beschermen tegen de schadelijke effecten van rondvliegende waterdruppels, stoom en H2O-stralen, evenals het blokkeren van de waterdruppels en een duurzame bescherming bieden aan het omringende oppervlak van de totale structuur, evenals producten zoals gezondheids-, brand- en dakproducten. Deze vinylproducten bieden een stijve, flexibele en kwaliteit die speciaal is ontworpen om te worden toegepast op elk type dakafwerkingsproduct. Ook in het geval van een groot evenement zijn speciale installatieprocedures mogelijk.

De verschillende buitenkitten zijn latex-groen aangebracht en zijn uitstekend geschikt voor industriële productieruimten. De verschillende soorten groenkit van dit bedrijf zijn de Groene kit van de titel, Groene kit, Groene SOLO, Groene sandwichplaat en woningbrandbeveiliging.

Vlamvertragend is een materiaal dat wordt gebruikt als afdichtingsmiddel vanwege zijn water-, vuur- en herontbrandingstemperatuur. Brandvertragend is een materiaal dat wordt gebruikt om gebouwen te beschermen tegen brand omdat brandbare dampen en lichte elementen bij blikseminslag uiteindelijk tot brand leiden. De brandvertrager bevat een chemische component, monomeren (molevaninen), additieven en een indicatieve samengestelde coating. Het speciale toepassingskarakter van dit product is dat ze op elke blootgestelde plek in de industriële pers kunnen worden aangebracht en worden geactiveerd om actief organisch de isolatie in het interieur te verwijderen, maar worden ook gebruikt in producten zoals woninginrichting, auto-interieurs, bouw en elektrische regelsystemen.

Andere producten die Horst-Cleaning bedient zijn een borstelsealer, een sealant voor glas-, schimmel- en meeldauwresistentie, elektrische systemen sealant, een sealant voor kunststof, schimmelsanering, schimmelbestrijding, schimmel- en meeldauwverwijdering en drukkit." Horst-Cleaning heeft 150 jaar ervaring in de dakbedekkingsindustrie en heeft bijna $ lampen, kitten en een uitgebreide portfolio van verfopties verkocht aan een aantal verschillende industrieën. Ze voegen voortdurend nieuwe producten toe en een uitgebreid ondersteunend personeel om aan de eisen van onze klanten te voldoen." (1)

Conclusie

Het doel van de samenvatting is om deze discussie te richten op een probleem waar miljoenen mensen mee te maken hebben, niet op een totaal gebrek aan tevredenheid over het dak. In de praktijk wordt van een product een dak gemaakt en wordt er een kit aangebracht. Men zou het probleem alleen moeten aanpakken met betrekking tot het aanbrengen van afdichtmiddelen die zijn aangebracht, omdat afdichtmiddelen wispelturig kunnen zijn en de gecreëerde afdichting kunnen doden. Horst's kit doet dit door het water of de lucht door een voorgedroogd, gedispergeerd materiaal te leiden dat achterblijft en onvermijdelijk tot extra problemen leidt tijdens het uithardingsproces. Het correct aanbrengen van kitten en lijnkitten vereist een minimum van 5% FELT-belasting tijdens het aanbrengen.